Zomertochten Huldenberg

In 2020 zullen onze Zomertochten plaatsvinden op zondag 26/07/2020.

Huldenberg ligt in het Dijleland, dat behoort tot de Groene Gordel (rond Brussel). Het is één van de mooiste streken van het Vlaamse land en een wandelparadijs bij uitstek.

EDITIE 2019: Dit jaar vonden onze 11de Zomertochten plaats op zondag 28 juli 2019. Spijtig genoeg zat het weer wat tegen. Toch mochten we 640 wandelaars verwelkomen.

Starten kon U vanaf 7u tot 15u in Cultuurzaal Den Elzas (Elzasstraat 19, 3040 Huldenberg). Verschillende afstanden (4 - 7 - 10 - 12 - 17 - 23 - 31 - 38 km) brachten de wandelaars langs het Kasteel van Neerijse, het Margijsbos, de Doode Beemde, de Langerodevijver en langs de meanderende Dijle.  Tevens boden wij een kids-fotozoektocht aan op de kortste afstand en voor de bierliefhebbers hadden we enkele streekbieren in de aanbieding.

Hieronder vindt U enkele foto's van onze 2019 editie (ter beschikking gesteld door Patrick Vanderstukken, waarvoor dank):

Hieronder vindt U beelden van onze 2019 editie gemaakt door Vreugdestapper Jurgen Lahousse. Het volledige filmpje vindt U op Jurgen's Facebook pagina.

 

Onderstaande reportages van vorige edities geven U een mooi beeld van Huldenberg en zijn groene omgeving.

One Response to Zomertochten Huldenberg

  1. Luc zeggen:

    Beste

    Voor de agenda van De Zondag ben ik dringend (wegens zomerstop) op zoek naar een fotootje om de Zomertocht in de kijker te zetten. Een sfeerfotootje van een eerdere editie, zou prima zijn…

    Alvast bedankt voor de moeite en vriendelijke groeten

    Luc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *