Onze clubactiviteiten

Onze hoofdactiviteit is natuurlijk wandelen. Meestal trekken onze clubleden op individuele basis naar één of andere georganiseerde wandeling in de omgeving. U kan meer dan 2000 "officiële" wandelingen in België terugvinden in de wandelkalender "Walking in Belgium".

Onze club geeft elk lid een wandelboekje. Bij elke deelname aan een wandeling, laat je het boekje achteraf door de organiserende club afstempelen. Wanneer je boekje vol is (= 60 wandelingen), contacteer je de secretaris en krijg je als beloning voor je wandelprestaties een bedrag van 60 €, uitbetaald in de vorm van clubwaardebonnen. Deze bonnen kan je gebruiken voor de aankoop van clubkledij of om de ledenbijdrage voor busreizen of midweeks te betalen. Wanneer je wandelboekje (bijna) vol is, contacteer je de secretaris en bezorgen we je zo snel mogelijk een nieuw boekje.

In clubverband organiseren we volgende activiteiten:

  • Vrijdagwandelingen: enkele keren per jaar wandelen we in groep op een vrijdag een tocht van 12km uitgestippeld door onze parcoursmeester.
  • Midweek: 1x per jaar organiseert de club in het voorjaar een midweek. Op de meerdaagse ontdekken we al stappend een nieuwe streek.
  • Carpoolings: 3x per jaar organiseren we een carpooling naar een georganiseerde wandeltocht (binnen een straal van 50km). Hierbij wordt verzameld aan de kerk van Huldenberg of Moorsel en vertrekken we met zo min mogelijk auto's naar de startplaats. De bereidwillige chauffeurs krijgen een kleine vergoeding in waardebonnen (1 € per gereden 10 km). Leden die verkiezen om zelf naar de startzaal te rijden, zijn natuurlijk vrij om ter plekke aan te sluiten bij de groep. De club betaalt voor de deelnemende leden het startgeld en trakteert een koffie of frisdrank.
  • Busreizen: 2x per jaar organiseren we een busreis naar een georganiseerde wandeltocht. De bus vertrekt in Huldenberg, Duisburg en Moorsel.

Aldus proberen we elke maand minstens één activiteit in clubverband te hebben. Leden worden via ons clubblad De Vreugdeklapper maandelijks op de hoogte gesteld van opkomende activiteiten. Hieronder ziet U de evenementenkalender voor wandeljaar 202

 

WSVL Wandelboekje Limited Edition

Bij hernieuwing van je lidmaatschap 2020 krijg je als bestaand lid ook een speciaal boekje van Wandelsport Vlaanderen. Wanneer je gaat wandelen, dan laat je dit boekje achteraf door de organiserende club afstempelen (enkel geldig voor wandeltochten vermeld in "Walking in Belgium"). Wanneer je 15 stempels hebt verzameld, kan je met dit boekje een regenponcho bekomen. Je kan ook verder sparen tot 25 stempels en dan ontvang je een rugzak. De regenponcho of rugzak kan je enkel afhalen op volgende events:

5 Regionale wandeldagen 2020
• Antwerpen Wandelt Antwerpen 29 maart 2020
• Oost-Vlaanderen Wandelt Herzele 3 mei 2020
• Vlaams- Brabant Wandelt Zaventem 10 mei 2020
• Limburg Wandelt Lummen 23 augustus 2020
• West-Vlaanderen Wandelt Ieper 12 december 2020
Vlaanderen Wandelt 2020 op zondag 26 april in Koksijde of Asse
Wandelbeurs 2020 op zaterdag 26 en zondag 27 september in Mechelen

Belangrijk om te weten: het WSVL wandelboekje Limited Edition staat los van het wandelboekje dat je als lid krijgt van onze club. Daarom laat je in 2020 beide boekjes afstempelen door de organiserende club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *