Niet minder dan 1442 deelnemers op onze Herfstwandelingen in Bertem

Nog een laatste mooie "zomerdag" op zondag 21/10 lokten heel wat wandelaars naar Bertem. Ideaal wandelweer ! Prachtige omlopen, bijzonder goed "uitgepijld", ... waren de commentaren. Een valse noot hier en daar (te kleine rustpost in Meerbeek, een valpartij, een verloren gelopen groep, ...) mag de vreugde niet overstemmen.

Zoals vaak waren de Houtheimstappers weer best vertegenwoordigd (76), net als WSP Heverlee (71), de IJsetrippers (52). Bijzonder blij waren we ook met de aanwezigheid van de"verre"  busreizigers uit Belsele (Reynaertstappers 55), Halewijn Zoutleeuw (45), de Trekvogels Boekhoute (37) en de carpoolers uit Brecht (Sint-Michielstappers met 23). Bedankt aan hen, en alle andere clubs en wandelaars (jong en oud, tweevoetig of viervoetig) die naar Bertem zijn "afgezakt".

De Vreugdestappers deden het ook best aardig met 69 aanwezigen (25 stappers en 44 medewerkers). De helpers hebben "hun tenen moeten uitkuisen", hier en daar viel al eens een scheldwoord, een "bevel" of een vloek, maar in tijden van "oorlog" moet het vooruit gaan. Dank aan allen !!!

W.V.D.B. uit Rupelmonde schreef : "Beste voorzitter, ik wens jou en je hele ploeg proficiat te wensen met de héél prachtige wandeling van afgelopen zondag! Werkelijk een voorbeeld voor andere wandelclubs! Tot, zeker, ziens! Met vriendelijke groet"

En voor wie nog eens wil nagenieten, bekijk de mooie fotoreportage van François Geysen. Dank, François !

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *