Midweek

Sedert enkele jaren gaat de club ook een paar dagen op uitstap, om (stevig) te stappen in de natuur en lekker eten te combineren !

Van donderdag 22 maart 2018 tot zaterdag 24 maart 2018 trekken we naar de Schoorbakkehoeve, Schorestraat 61 in Schore, een deelgemeente van Middelkerke. Deze oude abdijhoeve is gelegen in de poldervlakte langs de IJzer op 7 km van Nieuwpoort en 10 km van Diksmuide. Wie zijn nieuwsgierigheid niet kan bedwingen, of wie goed geïnformeerd wil zijn, kan alvast een kijkje nemen op hun website (klik hier).

Het verblijf in een dubbelkamer kost 151 €, in een enkel kamer 191 €. Inbegrepen zijn het ontbijt (x2) en een drie gangen menu (x2). Niet de drank. De busreis naar Schore wordt betaald door de club.  Inschrijvingen kan niet meer, alle hotelkamers zijn bezet. Raadpleeg de evenementenkalender voor het programma van de midweek 2018

Voorheen bezochten we  ook reeds onderstaande plaatsen (zie de filmpjes onder tabblad "De Oude Doos") :

2017 : 's Gravenvoeren in hotel Blanckthys

2016 : Bouillon in Hotel de La Poste

2015 : Zeeland

2014 : Clervaux in "Hotel des Nations", met wandelingen door de Hoge Venen, een bezoek aan Spa, en op en af, in de regen soms, al of niet met gids rondom Clervaux

2013 : Lanaken in het Eurotel, met wandelingen door het Park der Hoge Kempen en een memorabele lunch in het poepchique 'La Butte aux Bois"

2012 : Houffalize met een bezoekje aan de kabouterbrouwerij van "La Chouffe" en het iconische volkscafé "Aux cheras"

Reacties zijn gesloten.