Onze vreugdemomenten

Klik op één van de submenu's van de voorbije evenementen. Hier vindt u meer informatie over onze clubactiviteiten van voorgaande jaren. Daarnaast ook enkele fotoreportages en filmpjes. Veel kijkplezier!

Één reactie op Onze vreugdemomenten

  1. Julien D'Hondt zeggen:

    Beste bestuur, alsof jullie nog geen werk genoeg hebben spelen jullie het toch klaar om weer eens een gezellig samen zijn te organiseren en dan nog een cadeau er bovenop te geven aan de medewerkers. Wij waarderen de inspanningen van het bestuur en niet alleen voor deze activiteit, maar voor het ganse gebeuren van de club.
    Een vraag die ik gisteren vergeten ben: we beschikken nu over die boekjes van wandelsport Vlaanderen waarin we 15 of 25 stempels moeten behalen om één van de cadeaus te ontvangen. Sommige medewerkers hebben het echter niet zo gemakkelijk om aan die 15 te geraken, maar willen in elk geval liever mee werken tijdens eigen wandeling dan te gaan inschrijven en te wandelen. Zou het niet tof zijn mochten jullie die boekjes tijdens eigen wandeling opvragen en ook afstempelen, vooral de mensen op de controlepost hebben niet direct de mogelijkheid te laten afstempelen. Het is maar een suggestie en vraagt niet direct veel meer werk van het bestuur. Welke zijn eventueel de voorwaarden daaraan verbonden. Zaterdag 8 februari 2020. Beste groeten en oprechte dank nog en tot volgende activiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *