Carpooling

Een aantal keer per jaar carpoolen we naar een georganiseerde wandeling. We verzamelen aan de kerk van Moorsel of Huldenberg en vertrekken vandaaruit met zo min mogelijk auto's richting startplaats. Zo geven we aan onze Vreugdestappers zonder auto toch de mogelijkheid om te gaan stappen. Bovendien spaart carpooling het milieu! De chauffeurs die hun wagen openstellen voor medereizigers krijgen vanwege de club een kleine vergoeding van 1 € per afgelegde 10 km. Voor de carpoolers betaalt de club het inschrijvingsgeld en een koffie of frisdrank.

Voor het komend wandeljaar 2020, staan volgende carpooling activiteiten op ons programma:

- Zondag 02/02 Wsv Schelle - Wintertocht in Hemiksen
”Hemiksem en omgeving in wintersfeer. Afwisselend bos, waterlopen, weide en monumentale gebouwen; Langs verschillende privédomeinen”

- Zondag 30/08 De Grashoppers - Wittetocht in Averbode
”Ontdek de mooiste plaatsjes van het bedevaartsoord. Geniet van een prachtig en afwisselend parcours in het Hageland. Elk parcours komt langs de Norbertijnenabdij en door de alom bekende Lekdreef”

- Zondag 11/10 St. Pieters-leeuw – Streekbierentocht in SPL
Alle parcours over onverharde of verkeersarme wegen door de Groene gordel met een opeenvolging van weilanden, beekvalleien, glooiende veldwegen en parken”

Reacties zijn gesloten.